Archief 2019-2020

Workshop creatief schrijven

Hou je van schrijven? Wil je op een ontspannen manier, op een gezellige locatie, in een kleine groep, kennis maken met creatief schrijven aan de hand van oefeningen en feedback? Of je nu beginnend of al ervaren bent, jong of oud… In deze workshopreeks neemt Karolien Joossens je elke veertien dagen mee op een reis langs stijlen en technieken. In de eerste workshop maken we samen een reis doorheen je fantasie.

€25Info & inschrijving

Workshop maak je eigen notitieboekje

Heb jij ook een zwak voor mooie notitieboekjes? Dan zul je helemaal verslingerd raken aan het zelf maken ervan. Onder begeleiding van Hasse van Zefiloe gaan we aan de slag.

Een zelfgemaakt boekje is natuurlijk tof om voor jezelf te maken, maar ook een perfect gepersonaliseerd geschenkje!

€45Info & inschrijving

Workshop kussen - stempelen

Tijdens deze workshop maken we zelf stempels van ontwerp tot uitsnijden en drukken. Je gaat naar huis met je eigen stempels op houten blokjes, die je nog eindeloos kunt gebruiken en met een origineel bedrukt katoenen kussen van 50x50cm. 

Na het volgen van deze workshop kun je thuis aan de slag om je eigen stempels te maken. Wie wil kan na de workshop een basissetje aankopen met alles wat je nodig hebt om stempels te maken.

Kom mee doen en raak ook verslaafd aan het stempels snijden!

€50Info & inschrijving

Workshop bloemen hoepel

Celine Baeten van Distel komt naar PAND7. Vanuit haar liefde voor bloemen maakt ze seizoensgebonden boeketten en decoratie. 

Onder begeleiding van Celine leren we enkele tips en tricks en de kneepjes van het vak om tot een mooi resultaat te komen. Er zal een aanbod aan bloemen en groen zijn waarmee je je eigen hoepel kan versieren, zodat hij perfect in je interieur past tijdens de gezellige, knusse wintermaanden.

€50Info & inschrijving

Workshop make up - smokey eyes

Wil je schitteren tijdens de feestdagen. Met net dat tikkeltje extra? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Make-up artist Leen Doms leert leert ons de basis om je eenvoudig mooi te maken. De nadruk tijdens deze workshop ligt op smokey eyes en het aanbrengen van langhoudende lippenstift. Alles wat je nodig hebt om een hele avond / dag goed uit ziet.

€55Info & inschrijving

Workshop creatief schrijven

Hou je van schrijven? Wil je op een ontspannen manier, op een gezellige locatie, in een kleine groep, kennis maken met creatief schrijven aan de hand van oefeningen en feedback? Of je nu beginnend of al ervaren bent, jong of oud… Hoewel dit een tweede reeks starten met schrijven is, hoef je de eerste reeks niet per sé gevolgd te hebben om mee te doen — ook schrijfervaring is niet vereist. Wèl belangrijk is dat je gráág schrijft! In elke les bespreken we welke technieken er bestaan en maken we korte, speelse, creatieve schrijfopdrachten. We laten onze fantasie spreken!

€25Info & inschrijving

Workshop waarderend opvoeden

In deze snelle en veeleisende maatschappij waarin iedereen altijd gelukkig lijkt te zijn voelen kinderen en jongeren zich vaak onzeker. Daarom is het belangrijk dat we als ouder, grootouder, leerkracht of sportleraar de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen kunnen versterken. Maar hoe doe je dat?

€35Info & inschrijving

Workshop terrazzo onderzetters

Op zoek naar een originele en toffe workshop? En hou je wel van een top design stuk? Check, you lucky bastard! Schrijf je nu in en ontdek hoe je je eigen prachtige paar van terrazzo onderzetters kan maken bestaande uit het exclusieve materiaal Jesmonite.

€69Info & inschrijving

Workshop 10 strategiën voor ondernemers

Heb je eigenlijk een hekel aan marketing en verkopen? Wil je niet fake en opdringerig zijn, maar wil je wél dat je bedrijf groeit? Kortom, wil je leren hoe je meer klanten krijgt juist door jezelf te zijn? Dan ben je heel welkom. In deze lezing leert Ann Van Riet (coaching voor ondernemers) jou als coach, trainer, consultant of therapeut 10 concrete praktische strategieën voor méér klanten en méér omzet.

€25Info & inschrijving

Workshop gin tasting

Zin in de zomer? Zin in een gin tonic? Wim Vanoevelen van Tensu degustaties laat ons 10 gins degusteren en 4 tonics. Tijdens de tasting krijg je een korte uitleg over de herkomst, de productiemethoden en de perfecte serves.

€55Info & inschrijving