Workshop gin tasting

Zin in de zomer? Zin in een gin tonic?

Wim Vanoevelen van Tensu degustaties laat ons 10 gins degusteren en 4 tonics. Tijdens de tasting krijg je een korte uitleg over de herkomst, de productiemethoden en de perfecte serves. Het gebruik van ijs, tonic en botanicals worden nader toegelicht. Tijdens deze uitleg wordt er gedegusteerd en overlopen we de verschillende smaakprofielen van Gin & Tonic. Als ultieme test, mag je je eigen Gin & Tonic samenstellen.

Praktisch
  • Wanneer
    Maandag, 20/04/2020 - 19u30 tot 22u30
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €55 (inclusief BTW)

We verwelkomen jullie vanaf 19u15 met een aperitiefje. De workshop start om 19u30. Tijdens de workshop zorgen wij voor een hapje en drank.

De workshop gaat door vanaf 6 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 16 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar workshop@pand7.be om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.