Workshop waarderend opvoeden

In deze snelle en veeleisende maatschappij waarin iedereen altijd gelukkig lijkt te zijn voelen kinderen en jongeren zich vaak onzeker. Daarom is het belangrijk dat we als ouder, grootouder, leerkracht of sportleraar de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen kunnen versterken. Maar hoe doe je dat?

Tijdens een interactieve avond reikt Annemie van OCTOPUS je handvaten en vaardigheden aan om kinderen te helpen om veerkrachtig te worden. Na de sessie ga je naar huis met praktische tips en oefeningen waar je zelf mee aan de slag kan. Want het zijn de mensen in de directe omgeving van je kind die hem kunnen ondersteunen in de groei naar zelfvertrouwen, talent en veerkracht.

Praktisch
  • Wanneer
    Donderdag, 20/02/2020 - 19u30 tot 22u30
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €35 (inclusief BTW)

We verwelkomen jullie vanaf 19u15 met een aperitiefje. De workshop start om 19u30. Tijdens de workshop zorgen wij voor een hapje en drank.

De workshop gaat door vanaf 6 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 16 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar workshop@pand7.be om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.