workshops

Als mama van twee fantastische jongens, vrouw van een lieve man en zaakvoerder van een architectenkantoor, zoek ik zelf af en toe wat "ruimte". Ruimte voor creativiteit, voor vernieuwende ideeën en voor gezellige avondjes onder vrienden. Bij het uitwerken van het concept PAND7, ontstond ineens letterlijk die ruimte. Een plaats om eigen workshops te geven en te organiseren, iets waar ik zelf al zeer lang van droomde.

De agenda van PAND7 workshops is zeer uiteenlopend. Alles wat creatief is, lekker is, leuke DIY’s, lifestyle ... Probeer zeker eens een workshop uit, alleen, of samen met familie of vrienden. De lesgevers die we uitkiezen zijn één voor één gepassioneerd bezig met hun vak, en willen dat graag delen met jullie. En ik, ik verwen jullie met een home made welkomsdrankje en lekkers tussendoor. Gegarandeerd ga je een gezellige, ontspannende en inspirerende avond in PAND7 hebben.

Ik kijk er alvast naar uit, jij ook?

Agenda

Workshop skin wellness & healthy food

We gaan jullie verwennen met een leuke workshop gelaatsverzorging zodat jullie op een super snelle manier dagelijks de basics kunnen uitvoeren om je huid optimaal te houden. Mieke zal de nodige uitleg geven over de verschillende producten en natuurlijk krijgen we de mogelijkheid om deze direct uit te proberen. Tussendoor worden we verwend met healthy food hapjes. Je krijgt allerlei tips en tricks om deze, en nog veel meer, zelf snel, eenvoudig, healthy en vooral super lekker klaar te maken.

GratisInfo & inschrijving

Workshop opruimen

Je blijft maar opruimen? Je komt niet tot rust in je eigen huis? Overvolle kasten, maar hoe begin je eraan? Je wil meer tijd om te doen wat jij wil? Hoe doe ik afstand van mijn spullen? Waar kan ik ermee heen? En hoe hou ik het opgeruimd? Een interactieve lezing over ontspullen, opruimen en organiseren.

€60Info & inschrijving