Workshop terrazzo onderzetters

Op zoek naar een originele en toffe workshop? En hou je wel van een top design stuk? Check, you lucky bastard!

Schrijf je nu in en ontdek hoe je je eigen prachtige paar van terrazzo onderzetters kan maken bestaande uit het exclusieve materiaal Jesmonite.

We zullen je leren hoe je je eigen terrazzo onderzetters maakt. Wat het zo speciaal maakt, is dat je met heel wat kleuren kan experimenteren zodat je naar huis zal gaan met super unieke onderzetters die helemaal op jouw eigen smaak zijn afgestemd. Tijdens de workshop kan je ons al je vragen stellen.

Praktisch
  • Wanneer
    Donderdag, 12/03/2020 - 19u30 tot 22u30
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €69 (inclusief BTW)

De workshop wordt gegeven door Housse Raccoon. We verwelkomen jullie vanaf 19u15 met een aperitiefje. De workshop start om 19u30. Tijdens de workshop zorgen wij voor een hapje en drank.

De workshop gaat door vanaf 10 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 14 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar workshop@pand7.be om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.