Workshop 10 strategiën voor ondernemers

Heb je eigenlijk een hekel aan marketing en verkopen? Wil je niet fake en opdringerig zijn, maar wil je wél dat je bedrijf groeit? Kortom, wil je leren hoe je meer klanten krijgt juist door jezelf te zijn? Dan ben je heel welkom. In deze lezing leert Ann Van Riet (coaching voor ondernemers) jou als coach, trainer, consultant of therapeut 10 concrete praktische strategieën voor méér klanten en méér omzet.

Ann leert coaches, therapeuten, trainers en consultants hoe ze met hun expertise ook goed kunnen verdienen. Ze werkt graag met ondernemers die méér willen dan alleen geld verdienen. Die een verschil willen maken met hun bedrijf. 12 jaar geleden startte ze zelf met haar bedrijf en neen, ze was géén geboren ondernemer. Met vallen en opstaan, bloed, zweet en tranen (dat bloed gelukkig alleen figuurlijk) heeft ze geleerd hoe ondernemen werkt.

Daarom is haar motto nu "iedereen kan een succesvolle ondernemer worden!" Echt iedereen? Ja! Als je bereid bent te leren en de groeipijnen te verdragen. Als je bereid bent je angsten en demonen onder ogen te zien. Dan is er zoveel méér mogelijk dan je nu denkt.

Praktisch
  • Wanneer
    Donderdag, 02/04/2020 - 19u30 tot 22u30
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €25 (inclusief BTW)

We verwelkomen jullie vanaf 19u15 met een aperitiefje. De workshop start om 19u30. Tijdens de workshop zorgen wij voor een hapje en drank.

De workshop gaat door vanaf 6 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 14 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar workshop@pand7.be om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.