Workshop skin wellness & healthy food

We gaan jullie verwennen met een leuke workshop gelaatsverzorging zodat jullie op een super snelle manier dagelijks de basics kunnen uitvoeren om je huid optimaal te houden. Mieke zal de nodige uitleg geven over de verschillende producten en natuurlijk krijgen we de mogelijkheid om deze direct uit te proberen. Tussendoor worden we verwend met healthy food hapjes. Je krijgt allerlei tips en tricks om deze, en nog veel meer, zelf snel, eenvoudig, healthy en vooral super lekker klaar te maken.

Mieke Ghijsen is naast schoonheidsspecialiste coach binnen het "Fit With Belgian Power Team". Dagelijks coacht ze personen door het geven van bootcamps, workshops, eettips ... Ze is dus de perfecte dame om deze avond vorm te geven en ons op al onze vragen i.v.m. welness en healthy food te antwoorden.

Schrijf je snel in. Deze workshop is volledig gratis. Daarbovenop krijg je een korting bij directe aankoop.

Omwille van de corona maatregelen beperken we onze workshops tot max. 8 personen.

Na je inschrijving krijg je via mail een bevestiging van je plaatsje en de nodige info hoe we deze workshop corona – proof laten doorgaan.

Praktisch
  • Wanneer
    Donderdag, 20/08/2020 - 19u30 tot 21u30
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    Gratis

Inschrijven

Stuur een mailtje naar workshop@pand7.be om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.