Workshop opruimen

Je blijft maar opruimen? Je komt niet tot rust in je eigen huis? Overvolle kasten, maar hoe begin je eraan? Je wil meer tijd om te doen wat jij wil? Hoe doe ik afstand van mijn spullen? Waar kan ik ermee heen? En hoe hou ik het opgeruimd?

| Deze workshop is een interactieve lezing over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Over een leven van meer met minder. Na deze avond ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was.

Praktisch
  • Wanneer
    Donderdag, 05/11/2020 - 19u30 tot 22u30
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €60 (inclusief BTW)

De workshop wordt gegeven door Nele Colle. We verwelkomen jullie vanaf 19u15 met een aperitiefje. De workshop start om 19u30. Tijdens de workshop zorgen wij voor een hapje en drank.

De workshop gaat door vanaf 12 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 16 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar [email protected] om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.