Workshop make up - smokey eyes

Wil je schitteren tijdens de feestdagen. Met net dat tikkeltje extra? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Make-up artist Leen Doms leert leert ons de basis om je eenvoudig mooi te maken. De nadruk tijdens deze workshop ligt op smokey eyes en het aanbrengen van langhoudende lippenstift. Alles wat je nodig hebt om een hele avond / dag goed uit ziet.

Na deze leerrijke avond ken je boordevol shoptips en handige website’s. We kiezen steeds make-up die niet alleen mooi is, maar ook nog eens gezond voor je huid.

Ook kan je tijdens de workshop kan je bij Leen terecht met al jouw vragen. Heb je thuis nog spulletjes liggen waarmee je geen raad mee weet? Breng ze gerust mee. Kom je mee doen? Ben je klaar voor de feestdagen?

Praktisch
  • Wanneer
    Donderdag, 05/12/2019 - 19u30 tot 22u00
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €55 (inclusief BTW)

Tijdens de workshop worden alle spulletjes voorzien om de aangeleerde technieken uit te proberen. Wij voorzien een welkomsdrankje, hapjes en drank tijdens de avonden.

De workshop gaat door vanaf 6 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 12 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar [email protected] om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.