Workshop kussen - stempelen

Tijdens deze workshop maken we zelf stempels van ontwerp tot uitsnijden en drukken. Je gaat naar huis met je eigen stempels op houten blokjes, die je nog eindeloos kunt gebruiken en met een origineel bedrukt katoenen kussen van 50x50cm. 

Na het volgen van deze workshop kun je thuis aan de slag om je eigen stempels te maken. Wie wil kan na de workshop een basissetje aankopen met alles wat je nodig hebt om stempels te maken.

Kom mee doen en raak ook verslaafd aan het stempels snijden!

Praktisch
  • Wanneer
    Maandag, 07/10/2019 - 19u30 tot 22u30
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €50 (inclusief BTW)

In de prijs zijn alle benodigdheden inbegrepen, zodat je naar huis kan gaan met je eigen stempels en een bedrukt katoenen kussen van 50 x 50 cm. Wij voorzien een welkomsdrankje, hapjes en drank tijdens de avond.

De workshop gaat door vanaf 6 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 12 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar [email protected] om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.