Workshop bloemen hoepel

Celine Baeten van Distel komt naar PAND7. Vanuit haar liefde voor bloemen maakt ze seizoensgebonden boeketten en decoratie. 

Onder begeleiding van Celine leren we enkele tips en tricks en de kneepjes van het vak om tot een mooi resultaat te komen. Er zal een aanbod aan bloemen en groen zijn waarmee je je eigen hoepel kan versieren, zodat hij perfect in je interieur past tijdens de gezellige, knusse wintermaanden.

Praktisch
  • Wanneer
    Maandag, 09/12/2019 - 19u30 tot 22u00
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €50 (inclusief BTW)

In de prijs zijn alle benodigdheden inbegrepen. Je gaat naar huis met een hoepel die je zo kan ophangen. De bloemen en het groen zijn zo geselecteerd zodat ze mooi indrogen en je extra lang plezier hebt van je creatie.

PAND7 voorziet een origineel welkomstdrankje bij aankomst. Drank tijdens de avond en een pauze met iets lekker home–made.

De workshop gaat door vanaf 6 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 14 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar [email protected] om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.