Workshop maak je eigen notitieboekje

Heb jij ook een zwak voor mooie notitieboekjes? Dan zul je helemaal verslingerd raken aan het zelf maken ervan. Onder begeleiding van Hasse van Zefiloe gaan we aan de slag.

Kies zelf de grootte, steek er papiertjes in waar je vrolijk van wordt, enveloppes om al die interessante visitekaartjes in te steken, hang er een bladwijzer in, maak het boekje zo dik of dun als je zelf wilt ... Mooie, oude, uitgelezen boeken, kleurrijke foto's en illustraties uit tijdschriften, bedrukt papier, ... allemaal papiertjes die je niet meer gebruikt worden. Tijdens deze workshop maken we er een notitieboekje mee dat we helemaal in elkaar zetten vanaf nul en helemaal naar jouw zin.

Een zelfgemaakt boekje is natuurlijk tof om voor jezelf te maken, maar ook een perfect gepersonaliseerd geschenkje!

Praktisch
  • Wanneer
    Donderdag, 19/09/2019 - 19u30 tot 22u00
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €45 (inclusief BTW)

In de prijs zijn alle benodigdheden inbegrepen, zodat je naar huis kan gaan met een notitieboekjes volledig naar jou zin. Wie wenst mag eigen papiertjes, foto's, kaartjes die hij/zij wil verwerken meebrengen. Dit is geen verplichting, al het benodigde materiaal is inclusief en aanwezig.

PAND7 voorziet een origineel welkomstdrankje bij aankomst. Drank tijdens de avond en een pauze met iets lekker home–made.

De workshop gaat door vanaf 6 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 12 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar [email protected] om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.