Workshop make up: een frisse lente look

Benieuwd hoe je een natuurlijk dagmake-up aanbrengt? Hoe je je ogen laat stralen en wat het verschil is tussen een mineraal poeder en vloeibare foundation? Hoe je bepaalde dingen kan camoufleren of accentueren? Welk penseel gebruik je nu voor welke toepassing? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Na deze leerrijke avond loop jij niet meer verloren in de make-up rayon :-) Bovendien deelt Leen ons graag shoptips en handige websites. We kiezen voornamelijk voor minerale make-up zodat het niet alleen mooi is maar ook nog eens gezond is voor je huid.

Na deze workshop ken je de de belangrijkste basistechnieken voor een mooie make-up die jouw beste kanten in de verf zet. Uiteraard houden we rekening met de zomer die op komst is en zorgen we voor een summerproof make-up die goed blijft zitten.

Make-up artist Leen leert ons de kneepjes van het vak en neemt ons mee op pad tussen de concealers, primers, kleurencirkels en kiss-proof lipstick. Tijdens de workshop kan je bij Leen terecht met al jouw vragen. Heb je thuis nog spulletjes liggen waar je geen raad mee weet? Breng ze gerust mee!

Praktisch
  • Wanneer
    Donderdag, 16/05/2019 - 19u30 tot 22u00
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €55 (inclusief BTW)

Tijdens de workshop worden alle spulletjes voorzien om de aangeleerde technieken uit te proberen. Wij voorzien een welkomsdrankje, hapjes en drank tijdens de avonden.

De workshop gaat door vanaf 10 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 12 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar workshop@pand7.be om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.