Workshop zilveren juwelen met zilverklei Volzet

In samenwerking met Elke Van Nuffelen van Silver & Shine gaan we zelf aan de slag om een juweel te maken met zilverklei. Zilverklei is kneedbaar zilver en is makkelijk bewerkzaam een duurzaam. In deze workshop maak je onder begeleiding van haar een mooi en uniek juweel. Je ontwerpt, vormt, droogt en verhit de klei. Het resultaat is een juweel in fijn zilver. Je maakt een ring, een hanger of oorbellen volgens eigen zin en smaak, zodat je naar huis gaat met een uniek, handmade zilveren juweeltje.

Praktisch
  • Wanneer
    Dinsdag, 26/03/2019 - 19u30 tot 22u00
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €85 (inclusief BTW)

In de prijs is zilverklei inbegrepen. Oorhaakjes, bailback en eventuele steentjes zijn ook te verkrijgen wanneer je dit wenst. Wij voorzien een welkomsdrankje, hapjes en drank tijdens de avonden.

De workshop gaat door vanaf 5 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 8 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar [email protected] om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.