Workshop ontwerp je droomjob

Tijdens deze twee avond workshops gaan we a.d.h.v. leuke en creatieve oefeningen aan de slag met jouw talenten en dromen. Competent zijn in je job betekent immers niet dat je je job graag doet. Zonder al te veel theorie leer je hoe dat komt en wat je dan wèl nodig hebt om je goed te voelen in je job en in je leven. Als afsluiter krijg je nog extra tools, tips & tricks aangereikt die je zullen helpen om jouw droomjob in de wereld te zetten.

In het eerste deel op 28/2 vertrekken we vanuit je passies, je dromen en je onbewuste verlangens en maken we een vision board om dit tastbaar te maken.
In het tweede deel op 14/3 ontdek je aan de hand van oefeningen en gesprekken je talenten en hoe je ze kan inzetten als energiebron.

Dus:

 • Droom jij van iets anders, maar weet je niet wat?
 • Wil je met meer energie of voldoening kunnen werken?
 • Voel je dat je meer in je mars hebt?

Dan is deze workshop beslist iets voor jou!

De workshop wordt gegeven door Leen van Straal - coaching and more by Leen Doms, career coach en HR professional. Met meer dan 15 jaar ervaring in HR en coaching is zij de geknipte persoon om je alles te vertellen over solliciteren, jobcrafting, personal branding en nog veel meer.

Praktisch
 • Wanneer
  Donderdag, 28/02/2019 en 14/03/2018 - 19u30 tot 22u00
 • Locatie
  PAND7
 • Prijs
  €120 (inclusief BTW) voor 2 avonden

Wij voorzien een welkomsdrankje, hapjes en drank tijdens de avonden.

De workshop gaat door vanaf 6 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 14 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar [email protected] om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.