Workshop kweek je eigen oesterzwammen op koffiegruis

Wist je dat minder dan 1% van de biomassa van een koffieboon wordt gebruikt bij het zetten van een kop koffie. De rest smijten we nog al te vaak bij het huisafval. Tijdens deze workshop leert Stijn Roovers van Buitenspoor je hoe je met het koffiegruis substraat kan maken om oesterzwammen op te kweken. Na een introductie over schimmels en hun toepassingen, steek je zelf de handen uit de mouwen en ga je naar huis met een zelf gemaakte zak substraat. Volg thuis Stijn zijn instructies op, en binnen de kortste keren pluk je eetbare oesterzwammen bij je thuis.

Praktisch
  • Wanneer
    Donderdag, 21/02/2019 - 19u30 tot 22u00
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €45 (inclusief BTW)

In de prijs zijn alle benodigdheden inbegrepen en je gaat naar huis met een zak substraat waar je je eigen oesterzwammen op gaat oogsten. Wij voorzien een welkomsdrankje, hapjes en drank tijdens de avond.

De workshop gaat door vanaf 10 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 16 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar [email protected] om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.