Workshop lederen juwelen

Leer is een natuurproduct en daarom een erg dankbaar en mooi product om mee te werken. In deze workshop leert Tina van Jozy Handmade je om je eigen lederen juwelen te maken. Vertrekkende van je eigen ontwerp leer je om een patroon uit te tekenen en over te nemen, te snijden, te lijmen en sluitingen te zetten. Je kan een ketting, een armband of oorbellen maken. Op het einde van de workshop ga je naar huis met je eigen mini-collectie van lederen juwelen.

Praktisch
  • Wanneer
    Donderdag, 07/02/2019 - 19u30 tot 22u00
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €55 (inclusief BTW)

In de prijs zijn alle benodigdheden inbegrepen, zodat je naar huis kan gaan mini-collectie handgemaakte lederen juwelen. Wij voorzien een welkomsdrankje, hapjes en drank tijdens de avond.

De workshop gaat door vanaf 7 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 10 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar [email protected] om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.