Workshop natuurlijke verzorging

De Kruidenvrouw (Tilly Van Dijck) leert je in deze workshop om op een eenvoudige en ecologische manier zelf cosmetica te maken. Samen met haar ontdek je de samenstelling van een dagcrème, een deopasta en badzout. Geen moeilijk te vinden ingrediënten, je gaat aan de slag met huis tuin en keukenmiddeltjes zodat je naar huis kan gaan met van elk een staaltje en een heleboel info om thuis zelf aan de slag te gaan. Als extra tussendoortje, zorgt Tilly dat je kan genieten van een warme kruidendrank, met kruiden uit haar eigen tuin.

Praktisch
  • Wanneer
    Maandag, 19/11/2018 - 19u30 tot 22u00
  • Locatie
    PAND7
  • Prijs
    €50 (inclusief BTW)

In de prijs zijn alle benodigdheden inbegrepen, zodat je naar huis kan gaan met een hoop info en een staaltje van de dagcreme (15ml) de deopasta (25ml) en het badzout (100g). Wij voorzien een welkomsdrankje, hapjes en drank tijdens de avond.

De workshop gaat door vanaf 8 inschrijvingen. Om een goede begeleiding te voorzien tijdens de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 12 personen.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar [email protected] om je in te schrijven. Vermeld zeker welke workshop, je naam en het aantal personen. Je krijgt van ons een bevestiging met de betalingsgegevens. Je inschrijving is compleet wanneer we de betaling ontvangen hebben. Als de workshop volzet is kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.